Spronk Infra B.V.

SPRONK Grond- Weg- en Waterbouw, met als basis Spronk Infra B.V. is in 2003 opgericht door Bertus Spronk. Al bijna dertig jaar hield hij zich bezig met Infrastructurele werken. Een brede kennis van alle facetten binnen de grond- weg en waterbouw en een open mind voor nieuwe ontwikkelingen binnen deze sector zijn hierbij altijd de basis geweest van zijn werkzaamheden. Hiernaast beperkt hij zich niet alleen tot de uitvoering van deze werkzaamheden, maar tevens de daaromheen liggende dienstverlening zoals advies en ontwerp. De oprichting van Spronk Infra B.V. was dan ook een natuurlijke stap.

Vanaf deze oprichting is Spronk Infra B.V. Oldebroek actief in verschilende werkzaamheden zoals; grondwerken, rioleringswerken, bestratingen (handmatig en machinaal) en asfaltwerken. Binnen deze werken stelt SPRONK zich op als een interactieve connectie tussen de betrokken partijen, bewaker van het bouwproces en als garandeur voor kwaliteit. Bovendien werkt SPRONK samen met een aantal hooggekwalificeerde bedrijven binnen een groot infrastructureel netwerk. Deze elementen maken samen SPRONK Grond- Weg- & Waterbouw tot een betrouwbare partner.

In 2009 werd een bredere weg ingeslagen met de overname van Mateboer Civiele Techniek B.V. welke sinds haar oprichting in 1936 bekend staat als een modern bedrijf en kwalitatief betrouwbare partner. Behalve bedrijven en particulieren behoren nu tevens gemeentelijke en provinciale, maar ook een diverser aanbod van waterwerken (drainage & beschoeiingen) tot ons aanbod.

disclaimer
ontwikkeld door: aurora design
contact